Vladimir Putin spune că, „dacă și când” se va retrage, s-ar putea concentra pe hochei

Data publicării:
putin si lukasenko - 6332646-AFP Mediafax Foto-ALEXEY NIKOLSKY 1

 

Foto: Liderul belarus și președintele rus în timpul unui meci de hochei

„De abia suntem în 2014, vom avea alegeri în 2018. Acum trebuie să lucrăm, apoi vom vedea”, a spus Vladimir Putin, citat de RIA Novosti.

„Cel mai periculos lucru ce i se poate întâmpla unui politician este să se agațe de putere prin orice mijloace și să se concentreze numai pe asta. Eșecul este inevitabil în acest caz și el se va teme mereu că face pași greșiți”, a subliniat Putin.

Întrebat dacă are planuri de retragere, el a spus că nu este nerăbdător să joace „rolul băiatului dur în filme”, dar este posibil să se concentreze pe hochei în cadrul Ligii de hochei pentru jucători neprofesioniști, de peste 40 de ani.

„Acum doi ani și jumătate nu puteam să patinez, acum asta îmi pace. Dacă și când mă voi retrage, voi face lucrurile care îmi plac”, a explicat președintele rus. 

Recent, Vladimir Putin a testat gheaţa de pe patinoarul olimpic care va găzdui meciurile de hochei de la Jocurile Olimpice de la Soci. Echipat ca un adevărat jucător profesionist, liderul de la Kremlin a făcut echipă cu preşedintele Belarusului, Aleksander Lukaşenko, şi cu jucători din echipa Rusiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri