Vladimir Putin, un nou atac la adresa Vestului

Data publicării:
putin la tribuna cu steag - kremlin.ru

Liderul de la Kremlin i-a acuzat pe liderii occidentali şi de ipocrizie pentru că nu dezvăluie Moscovei localizarea ţintelor pe care ar trebui să le lovească sau pe cele pe care ar trebui să le evite, deşi spun că vor să colaboreze cu Rusia în lupta împotriva terorismului.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a subliniat că Rusia nu vrea să conducă Siria, ci doară să o ajute în lupta contra terorismului.

Vladimir Putin: „Dacă aceste arme şi această muniţie (livrate de Vest opoziţiei siriene, n.red.) sunt depozitate undeva sau sunt paraşutate, oare nu există posibilitatea ca ele să ajungă în mâinile Statului Islamic, aşa cum s-a întâmplat când a fost vorba de antrenarea şi înarmarea Armatei Siriene Libere? Cine garantează că acest lucru nu se va întâmpla?

Le-am spus occidentalilor: Comunicaţi-ne ţintele pe care voi le consideraţi ca aparţinând 100% teroriştilor? Mi s-a răspuns că nu sunt pregătiţi pentru acest lucru. Atunci ne-am gândit să punem altă întrebare, anume: Unde nu ar trebui să tragem? Nici atunci nu am primit un răspuns. Ce ar trebui să facem?”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri