Wakanda, țara imaginară din filmele Marvel, pusă de Departamentul de Agricultură pe lista țărilor cu care SUA au relații comerciale

Data actualizării: Data publicării:
black panther imdb
FOTO: IMDB

Wakanda, statul fictiv din care provine personajul Marvel Black Panther, a fost trecut pe lista partenerilor comerciali cu care Statele Unite are o politică de liber schimb, informează BBC.

Până miercuri, Wakanda apărea pe site-ul Departamentului de Agricultură din Statele Unite, pe o listă care mai cuprindea statele Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama și Peru.

Autoritățile americane au anunțat că statul fictiv a fost adăugat în sistem în cadrul unor teste și că trebuie eliminat ulterior, dar că a fost eliminat abia acum.

Francis Tseng, de la organizația de cercetare Jain Family Institute, a fost cel care a descoperit prezența țării Wakanda pe site-ul Departamentului de Agricultură al Statelor Unite.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre mărfurile trecute în dreptul statului Wakanda se aflau, măgari, catâri și alte animale de fermă.

Cele mai faimoase produse din Wakanda care apar în filmul Black Panther, metalul Vibranium și floarea mov care îi dă persoanjului principal super puteri, nu apar pe lista Departamentului de Agricultură din SUA.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri