Zbor amânat, de frica unei...ecuații

Data publicării:
ecuatii diferentiale

Profesorul Guido Menzio a fost dat jos din avion și chestionat de agenți, după ce femeia care stătea lângă el a spus mai întâi că se simte rău și apoi i-a strecurat un bilețel unei asistente de zbor în care, cel mai probabil, își împărtășea suspiciunile că semnele pe care le scria acesta au legătură cu terorismul. Imediat, avionul care se pregătea să decoleze, a făcut cale întoarsă.

Guido Menzio zbura de la Philadelphia către Syracuse, joi noapte, și rezolva o ecuație diferențială legată de o prelegere pe care trebuia să o susțină la Queen's University din Ontario, Canada. Bărbatul este italian și este brunet, cu părul creț.

După ce a explicat agenților ceea ce făcea, totul s-a lămurit și zborul a decolat, dar cu peste două ore întârziere.

O purtătoare de cuvânt a companiei aeriene Air Winsconsin a declarat că echipajul a respectat protocolul care trebuie urmat în momentul în care un pasager spune că se simte rău și că apoi a investigat acuzațiile pasagerei. Nu a detaliat la ce se refereau aceste acuzații, dar, au spus oficialii, s-au dovedit a nu fi credibile. Femeia a fost transferată la bordul unei alte curse.

Profesorul italian a scris ulterior pe Facebook că a trăit o experiență incredibilă, care l-a amuzat copios.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri