Zeci de răniți, în urma unui accident feroviar în Franța 

Data publicării:
ACCIDENT

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Accidentul s-a produs în comuna Nangis, la circa 50 km est de Paris. Șocul a produs deraierea a cinci vagoane ale trenului care efectua o cursă între Belfort și Paris, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul jandarmeriei, notează Agerpres.

Conform autorităților locale, trenul, care transporta 350 de persoane, „a deraiat, dar nu s-a răsturnat pe șine”. 

„Există circa 30 de urgențe relative, respectiv răni suferite în principal de oprirea trenului, în timp ce două persoane sunt rănite mai grav, conductorul trenului și un călător”, a precizat prefectura dimineață.

Cele două persoane rănite mai grav au fost transportate la spital și viața nu le este în pericol. Circumstanțele accidentului nu au fost încă stabilite dar, potrivit căilor ferate franceze, trenul a lovit în spate un camion care transporta mașini agricole imobilizat pe șine. „Două sau trei osii au sărit în urma șocului”, a precizat SNCF, refuzând să vorbească despre o „deraiere”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri