Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

phenian2

TIME-LAPSE. Călătorie prin Phenian

Coreea de Nord, aşa cum n-aţi mai văzut-o. Este iniţiativa a doi realizatori de film din Marea Britanie, care au primit permisiunea de a filma în Phenian, capitala statului comunist. Au realizat...

sediul mae

România a închis Ambasada din Libia

Ministerul român de Externe a anunţat suspendarea temporară a ambasadei României din Libia. Măsura a fost luată ca urmare a agravării situaţiei de securitate din această ţară africană.

snowden rusia

Edward Snowden mai stă trei ani în Rusia

Edward Snowden a primit permisiunea de a locui încă trei ani pe teritoriul Rusiei. Decizia a fost luată de oficialii de la Moscova, care i-au prelungit, astfel, americanului permisul de rezidenţă.

negru la microscop

Un nou posibil caz de Ebola în SUA

Stare de alertă la New York, unde un american care a călătorit în Africa de Vest este suspectat că ar fi infectat cu virusul care provoacă Ebola. Potrivit medicilor, pacientul, internat cu febră...

Curs Valutar

1 CHF = 5.1404

1 EUR = 4.9764

1 GBP = 5.8125

1 USD = 4.6687

Vremea

București Băneasa
7°C
Presiune
751mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată