Mesajul în stil "Terminator" al lui Arnold Schwarzenegger pentru Donald Trump

Data publicării:
Arnold Schwarzenegger

După ce Donald Trump a anunțat că SUA se vor retrage din Acordul de la Paris, care viza reducerea emisiilor de dioxid de carbon pentru a proteja mediul înconjurător, reacțiile au curs lanț, atât din partea celorlalți lideri ai lumii, cât și din partea persoanelor publice.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, a publicat un mesaj critic la adresa lui Donald Trump și a reiterat importanța ocrotirii mediului înconjurător. Clipul publicat de celebrul actor a fost presărat și cu câteva glume, care fac aluzie la rolul din seria "Terminator", care l-a făcut pe Schwarzenegger unul dintre cei mai buni actori de filme de acțiune.

"Un om nu ne poate distruge progresul. Un om nu ne poate opri revoluția pentru energie curată. Și niciun om nu se poate întoarce în timp. Doar eu pot face asta. Mesajul meu pentru tine, Donald Trump, este acesta: ca funcționar public, mai ales ca președinte, cea mai importantă responsabilitate a ta este să protejezi oamenii. 200.000 de oameni mor anual în SUA din cauza aerului poluat și jumătate din râurile noastre sunt poluate. Nu poți să stai degeaba în timp ce oamenii mor, mai ales când știi că există și alte căi prin care poți împiedica asta".

Schwarzenegger militează pentru un viitor cu energie produsă fără a dăuna mediului înconjurător și face o paralelă cu alte momente istorice ale Statelor Unite: "Nimeni nu îi ține minte pe oamenii care i-au spus Președintelui Kennedy să nu lanseze expediția pe Lună. Ne amintim de liderii buni, cei care nu se întorc în trecut, ci aceia care privesc spre viitor".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri