Video Mesajul unui militar rus proaspăt mobilizat: „Ni s-a spus oficial că nu va fi niciun antrenament înainte să ne trimită pe front”

Data publicării:
soldat rus
Soldatul rus spune că vor fi trimiși pe front fără antrenament. Sursă Foto: captură Twitter

Un militar rus mobilizat în urma decretului lui Vladimir Putin spune că regimentul din care face parte a fost anunțat că va fi trimis pe front peste doar câteva zile, fără niciun fel de antrenament și pregătire prealabilă. 

Militarul rus a înregistrat un video în care declară că a aflat că vor fi trimiși pe front fără antrenament prealabil, înregistrare tradusă pe site-ul Wartranslated.com, specializat în informații de pe front.

„Salut tuturor, aici Regimentul 1 Tancuri. Ni s-a spus oficial că nu va fi niciun antrenament înainte să ne trimită pe front. Comandanții regimentului au confirmat oficial această informație. Pe 29 (septembrie - n.r.) vom fi trimiși în Herson. Așa că gândiți-vă și decideți voi singuri... ce-o să se întâmple.  Nu antrenament, nu trageri, nu pregătire teoretică. Nimic”, a declarat militarul rus, potrivit traducerii realizate de Wartranslated.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp rezerviștii mobilizați sunt trimiși pe front fără niciun pic de pregătire, rușii continuă să fugă cu disperare pe la aproape toate granițele Rusiei. Recent, autoritățile de frontieră din țări precum Finlanda, Georgia, Kazahstan sau Mongolia s-au plâns de cozi uriașe la granițe. Imaginile din satelit, făcute publice de compania Maxar Technologies, arată cozi kilometrice de mașini la granița Rusiei cu Mongolia.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri