Milionarul Dan Bilzerian, după atacul din Las Vegas: O fată a fost împușcată în cap, chiar în fața mea

Data actualizării: Data publicării:
dan bilzerian

Milionarul Dan Bilzerian se afla la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra oamenilor. Cel supranumit „Regele Instagramului” a postat un clip pe Snapchat, în care afirmă că a văzut o tânără împușcată în cap.

Dan Bilzerian, care a câștigat o avere din jocurile de poker, s-a filmat în timp ce fugea de locul incidentului, alături de alți mii de oameni prezenți la concert. „Fata asta tocmai a fost împușcată în cap, în fața mea. E o nebunie ce se întâmplă. E timpul să îmi iau și eu arma și să mă întorc”, spune Bilzerian.

Un bărbat a deschis focul cu o armă semiautomată la un concert de muzică country, care avea loc în fața cazinoului Mandolay Hotel, din Las Vegas. Poliția a anunțat un nou bilanț, mult mai grav. Este vorba despee 20 de morți și peste 100 de răniți. Totodată, anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

Poliția din Las Vegas a anunțat că un suspect a fost ucis. Deocamdată nu se cunoaște dacă e vorba despre alți atacatori. Spitalele care au preluat răniții au anunțat că 12 dintre ei sunt în stare critică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri