Ministrul Turismului din Spania a primit prin poștă un cuțit cu pete roșii. Mai mulți înalți oficiali au fost amenințați cu moartea

Data publicării:
Reyes Maroto
Ministrul Turismului din Spania, Reyes Maroto FOTO: Profimedia Images

Ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto, a primit prin poștă un cuțit acoperit cu pete roșii, a declarat luni o sursă din Ministerul de Interne, relatează Reuters. Incidentul vine la câteva zile după ce înalții oficiali de securitate și liderul partidului Unidas Podemos au primit amenințări cu moartea.

Aceeași sursă a confirmat că a fost declanșată o anchetă, fără a oferi mai multe detalii. Alte surse apropiate incidentului au spus că nu este clar dacă petele roșii de pe cuțit sunt de sânge sau de vopsea.

Maroto este ministru industriei, comerțului și turismului în guvernul de stânga al Spaniei încă din 2018.

Săptămâna trecută, ministrul de Interne Fernando Grande-Marlaska, Pablo Iglesias șeful partidului de extremă stânga Unidas Podemos și Maria Gamez, care conduce forțele de poliție spaniole - Guardia Civil, au primit, de asemenea, amenințări cu moartea prin poștă.

„Soția ta, părinții tăi și tu sunteți condamnați la pedeapsa capitală, timpul dvs. se termină”, este mesajul din scrisoarea primită de Iglesias, fost viceprim-ministru.

El a postat scrisoarea pe Twitter împreună cu o poză cu patru gloanțe despre care a spus că le-a găsit în plic.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri