Video Ministrului german al Apărării i se cere demisia după discursul de Anul Nou. Cum a apărut Christine Lambrecht în fața germanilor

Data publicării:
Christine Lambrecht (SPD), Federal Minister of Defense, visits the German Bundeswehr soldiers stationed in Slovakia
Christine Lambrecht, ministrul german al apărării. Foto: Profimedia

Ministrul german al apărării, Christine Lambrecht, este ținta unor atacuri și i se cere demisia după ce și-a ținut discursul de Anul Nou - în care a vorbit despre războiul din Ucraina - într-un cadru pe fundalul căruia se desfășurau jocuri de artificii.

„Discursul despre război cu artificiile din noaptea de Anul Nou în fundal nu face decât să încoroneze seria ei de momente jenante”, a postat pe Twitter parlamentara Serap Guler, membră în Comisia de Apărare.

Fiecare minut în care cancelarul Olaf Scholz o păstrează pe Christine Lambrecht în cabinetul său provoacă noi pagube reputaţiei internaţionale a ţării, a adăugat Serap Guler, specialistă în apărare și membră a Uniunii Creştin-Democrate (CDU), în opoziţie.

„Cine ar trebui să ne mai ia în serios?”, a scris ea.

Lambrecht a postat duminică pe un cont privat de Instagram un video în care face bilanţul anului 2022.

Referirile „la războiul dezlănţuit din mijlocul Europei” şi mulţumirile adresate lucrătorilor de urgenţă au fost uneori dificil de auzit din cauză focurilor de artificii puternice din apropiere, notează DPA, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri