Misterul celor patru crime din Alpii francezi rămase nerezolvate din 2012. Poliția a arestat acum un bărbat

Data actualizării: Data publicării:
politie in fata unei cladiri
Poliția franceză a arestat un suspect în cazul celor patru crime din Alpi, din 2012 FOTO: Profimedia Images

Poliția franceză a arestat un suspect în cazul celor patru crime din Alpi, rămase nerezolvate din 2012. Autoritățile nu au dat detalii, spunând doar că un bărbat a fost dus în arest și este verificat programul său, relatează BBC.

Pe 5 septembrie 2012, Saad al-Hilli, 50 de ani, soţia lui, Iqbal, 47 de ani, şi mama acesteia, Suhaila al-Allaf, 74 de ani, de naţionalitate elveţiană, au fost găsiți împuşcaţi mortal în Haute-Savoie, în apropierea Lacului Annecy. Lângă maşina acestora a fost găsit mort şi un biciclist francez, Sylvain Mollier. Cele două fetiţe ale cuplului britanic de origine irakiană au supravieţuit masacrului, cea mare fiind grav rănită.

Zeena, pe atunci în vârstă de 4 ani, a fost găsită sub corpul mamei sale, în interiorul mașinii familiei. Zainab, de 7 ani, a fost găsită cu răni grave la cap, după ce a fost împușcată și bătută.

După masacru, cele două fete au primit noi identități și în 2020 au fost audiate din nou, în încercarea de a se face un progres în anchetă.

Anchetatorii francezi au explorat mai multe teorii, cum ar fi o ceartă în familie sau activitatea lui al-Hilli care era inginer aerospațial, ca motive pentru atac, însă totul este încă un mare mister.

Mai multe persoane au fost reținute în legătură cu aceste crime, dar niciuna nu a fost pusă sub acuzare.

Anchetatorii au spus că Mollier nu avea nicio legătură cu familia britanică și pur și simplu s-a aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri