Modelul care a murit pe iahtul unui magnat, în Grecia, și-a sunat rudele cu câteva minute înainte: „Plângea în hohote”

Data publicării:
sinead mcnamara
Foto: Instagram/Sinead McNamara

Modelul australian Sinead McNamara, care a murit în condiții misterioase pe iahtul unui magnat mexican, în timp ce se afla în apropiere de insula grecească Kefalonia, și-a sunat mama și fratele cu câteva momente înainte să moară, a dezvăluit avocatul familiei, potrivit CNN.

sinead mcnamara
Foto: Instagram/Sinead McNamara

Sinead McNamara și-a sunat mama și fratele plângând în hohote și „le-a povestit că a avut loc un incident cu un membru al echipajului de la bordul iahtului”, a spus avocatul.

Tânăra în vârstă de doar 20 de ani a fost descoperită în stare extrem de gravă, vineri, prinsă în niște frânghii. Ea a murit în elicopterul care urma să o transporte la spital. Autopsia a arătat că tânăra a murit prin spânzurare, însă sunt extrem de multe neclarități legate de cum a ajuns tânăra prinsă în sfori.

Avocatul familiei a declarat că este exclus ca tânăra să fi încercat să se sinucidă, deoarece era foarte fericită cu viața ei: „Părinții ei spun că Sinead nu avea alte probleme, vorbea adeseori cu familia ei și era fericită. În două zile avea să se întoarcă acasă, în Australia. Din aceste motive, familia consideră că este crucial să fie investigată temeinic moartea lui Sinead”.

McNamara se afla pe iahtul unui miliardar mexican, în apropiere de insula Kefalonia. La bordul ambarcațiunii se afla doar echipajul, iar magnatul și familia sa plecaseră în urmă cu câteva zile, au declarat surse din interiorul investigației.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri