Video Cozi la intrarea în mall-uri, în prima zi de reluare a activității. Febra cumpărăturilor la Chișinău

Data publicării:
Cozi-la-mall-Chisinau
Coada la mall in Chisinau, dupa redeschidere. Foto: Agora.md

Mall-urile din Chișinău au fost luate cu asalt în prima zi de la redeschidere. Locuitorii capitalei Republicii Moldova au stat la coadă luni, ca să intre în magazine sau să-și rezolve problemele la bancă, scrie Agora.md.

Centrele comerciale din Moldova au fost închise de pe 15 martie. La sfârșitul lunii mai, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a decis că acestea vor fi redeschise pe 8 iunie, cu excepția cinematografelor, unităților de alimentație publică și a centrelor de agrement din incinta acestora.

Pe 6 iunie, Comisia municipală extraordinară de sănătate publică a stabilit că mall-urile din capitală vor activa după un program special. De luni și până vineri vor fi deschise între orele 10:00 și 16:00, iar sâmbăta și duminica vor fi închise.

Luni, pe 8 mai, oamenii au stat la cozi ca să intre în mall, să facă shopping după aproape trei luni. Și la băncile din mall-uri s-au format cozi mari, fiind singurele deschise în oraș, în ziua liberă de Rusalii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri