Sari la conținut

Detalii noi în cazul actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț. O colegă de-a bărbatului a dezvăluit cum s-au cunoscut cei doi

Detalii noi în cazul bărbatului din Republica Moldova care a ucis-o pe actrița Anastasia Cecati. Alexei Mitachi era unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din Chișinău, cabinetul său fiind frecventat des de vedete sau oameni de afaceri cunoscuți. Sotia lui, în schimb, era un cunoscut model, actriță și cântăreață.

anastasia

@Facebook

Anastasia Cecati și-a început cariera în lumea modei


Potrivit publika.md, Anastasia și-a început cariera în lumea modei, la vârsta de 16 ani. Succesul pe care l-a avut a determinat-o pe tânără să plece la București, unde a apărut înclusiv în serialul „Las Fierbinți”. Tot aici a ieșit pe locul doi în cadrul consursului de frumusețe Euro Sexy. 

Tânăra a apărut pe copertele unor reviste faimoase în toată lumea precum GQ, Playboy sau Maxim. Anastasia a bifat și o apariție în videoclipul „Crash and Burn” al lui DJ Basshunter.

De la București, Anastasia a plecat în Dubai, unde a lucrat în cadrul unor proiecte televizate și s-a lansat în muzică. 

Recent, tânăra s-a lansat și în lumea designului vestimentar, cu o colecție de rochii de seară. Aceasta era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Alexei Mitachi, unul dintre cei mai buni stomatologi din Chișinău


Publicația deschide.md îl descrie pe soțul Anastasiei drept unul dintre cei mai buni stomatologi din capitala Republicii Moldova. Clinica lui era dotată cu aparatură de cea mai bună calitate și avea clienți celebri. 

Cei doi, care aveau împreună o fetiță de 3 săptămâni, nu erau în relații bune. Asta pentru că bărbatul era divorțat și avea un copil de 4 ani cu prima soție. Pentru a trece peste divorț, bărbatul mergea la psiholog.

Alexei

@Facebok//deschide.md

Povestea dintre cei doi a evoluat rapid. Potrivit unei colege, s-au întâlnit anul trecut, chiar în cabinetul stomatologic: „La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”.

Alexei a fost cel care a invitat-o la o cafea, apoi a cerut-o se soție. Nunta a avut loc pe data de 11 august.

Bărbatul a ucis-o pe Anastasia cu o lovitură de cuțit în zona gâtului, apoi s-a sinucis.

Pe aceeași temă