Igor Dodon spune că se încearcă asasinarea lui: „Pentru asta acești 'țuțici' oferă 1 milion de dolari”

Data actualizării: Data publicării:
dodon fb 11 sept

Igor Dodon, președintele suspendat al Republicii Moldova, a declarat luni seară că are informații potrivit cărora s-ar pregăti asasinarea sa. El a spus că „recompensa” pentru „lichidarea” lui ar fi de un milion de dolari, iar asupra gărzilor lui de copr se fac presiuni pentru a oferi circumstanțe favorabile.

„Vreau să spun clar: indiferent de ce va face Plahotniuc - va monta, va face scurgeri și va intercepta - eu nu voi scrie cerere de demisie din funcție. Mai există și scenariul lichidării mele fizice. Astăzi mi s-a spus, avem și noi agenți de informare, că pentru asta acești „țuțici” oferă 1 milion de dolari. Printre bandiți umblă informația. Am trimis oficial această informație SPPS-ului, dar apropo și acel Golea (n.r. – șeful SPPS, Anatol Golea) trebuie să se gândească bine... Dar dacă vor face presiuni asupra pazei mele personale... Nu vă jucați cu focul, este foarte serios”, a spus Dodon, potrivit Agora.md.

În momentul în care emisiunea a fost întreruptă de publicitate, Dodon ar fi primit și un SMS pe care l-a citit după pauză. „Te-au comandat daghestanezilor, prin Odesa. Avansul - 1 milion de euro, de tot sunt două”, a citit Dodon, precizând că e vorba de o sursă de încredere.

Luni, Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat a afirmat că nu au fost identificate riscuri și amenințări la adresa lui Igor Dodon și a membrilor familiei sale, precum și a altor demnitari care beneficiază de protecție specială, mai notează sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri