Noi informații despre starea de sănătate a lui Igor Dodon. Un oficial spune că accidentul a fost „înscenat”

Data actualizării: Data publicării:
igor dodon - kremlin.ru
Foto: kremlin.ru

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a suferit traumatisme la coloana vertebrală în urma accidentului rutier de duminică, în care a fost implicată coloană oficială, a anunțat luni purtătorul de cuvânt al Președinției, Ion Ceban. Potrivit acestuia, mama lui Igor Dodon a fost deja operată, scrie Unimedia.

„Domnul președinte a evitat să dezvăluie detalii despre consecințele accidentului, fiindcă nu a vrut să pună accent pe starea sa, dar am aflat că de fapt au fost înregistrate un șir de traumatisme, atît la dumnealui, la coloana vertebrală, cît și la copilul său și mama sa, care a suportat deja o primă intervenție chirurgicală”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Președinției de la Chișinău a reluat şi teoria conspiraţiei, răspândită ieri printre susţinătorii liderului moldovean, potrivit căreia accidentul ar fi fost, de fapt, o tentativă de asasinat.

 „După toate evidențele care reies din imagini, el a fost mai curând unul înscenat, decât întîmplător și îl tratăm cel puțin ca pe un semnal de avertizare, dacă nu ca pe o tentativă direct la viața și sănătatea șefului statului”, a conchis Ion Ceban.
 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 
Și Igor Dodon a avut ieri o primă reacție în urma accidentului. El a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi îndeamnă pe moldoveni să fie „atenți”. 
 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri