Prima declarație a mamei Anastasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de soț. Ce se întâmplă cu fetița celor doi

Data actualizării: Data publicării:
anastasia cecati
Foto: Instagram/Anastasia Cia

Mama Anstasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața, încearcă să obțină tutela fetiței de numai 3 săptămâni pe care cei doi o aveau împreună, scrie  publika.md.Femeia s-a declarat șocată de ce s-a întâmplat.

anastasia cecati
Foto: Instagram/Anastasia Cia

Micuța este internată în aceste momente într-un spital din Chișinău. 

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Detalii noi în cazul actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț. O colegă de-ale bărbatului a dezvăluit cum s-au cunoscut cei doi

Până când autorițățile vor decide ce se va întâmpla cu fetița, aceasta va fi transferată într-un centru de plasament.  

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului, care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere al mamei copilului. Din spusele bunicii, copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ.

Bărbatul care a ucis-o pe Anastasia era un cunoscut medic stomatolog din Republica Moldova. Acesta era la a doua căsnicie și mai avea un copil în vârsta de 4 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri