Sari la conținut

Prima declarație a mamei Anastasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de soț. Ce se întâmplă cu fetița celor doi

Mama Anstasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața, încearcă să obțină tutela fetiței de numai 3 săptămâni pe care cei doi o aveau împreună, scrie  publika.md.Femeia s-a declarat șocată de ce s-a întâmplat.

anastasia cecati

Foto: Instagram/Anastasia Cia

Micuța este internată în aceste momente într-un spital din Chișinău. 

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Detalii noi în cazul actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț. O colegă de-ale bărbatului a dezvăluit cum s-au cunoscut cei doi

Până când autorițățile vor decide ce se va întâmpla cu fetița, aceasta va fi transferată într-un centru de plasament.  

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului, care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere al mamei copilului. Din spusele bunicii, copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ.

Bărbatul care a ucis-o pe Anastasia era un cunoscut medic stomatolog din Republica Moldova. Acesta era la a doua căsnicie și mai avea un copil în vârsta de 4 ani.