Moment stânjenitor pentru Donald Trump, după ce o adiere de vânt i-a dezlipit părul de scalp

Data publicării:
donald trump

O adiere de vânt l-a făcut pe președintele american Donald Trump protagonistul unui incident stânjenitor. Dacă în trecut frizura lui Trump a fost subiect de glume și chiar controverse, vântul puternic i-a expus președintelui american chelia, dând naștere unor noi speculații, scrie The New York Post.

O filmare care îl înfățișează pe Donald Trump în timp ce acesta se urcă în avionul Air Force One, vinerea trecută, a surprins întreg momentul, amintind de episodul „suviței” fostului președinte Traian Băsescu.

Frizura lui Trump a fost subiectul mai multor speculații: s-a spus că președintele american ar purta o perucă sau că și-ar fi făcut un implant nereușit de păr. În controversata carte „Fire and Fury: Inside the Trump White House” („Foc şi pară: Înăuntrul Casei Albe a lui Trump”) a jurnalistului Michael Wolff, acesta susține că însăși fiica președintelui, Ivanka Trump, se amuză adeseori cu prietenii pe această temă.

Ivanka Trump le-ar fi dezvăluit apropiaților ei originea părului blond al tatălui ei - „un craniu chel sus, absolut curat - o mică insulă limitată mulţumită unei operaţii a scalpului - înconjurat de un cerc de păr în faţă şi în părţi, care este îndreptat pentru a acopri partea de sus şi ţinut cu un lac puternic”.

„Culoarea”, spune ea în glumă, „provine de la produsul de colorat Just for Men - care înnegreşte în timp. Nerăbdarea îi face părul blond-portocaliu”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri