VIDEO Momentul în care șeful ONU își dă seama că citește discursul greșit. Toată sala a izbucnit în râs

Data actualizării: Data publicării:
guterres
Momentul în care șeful ONU își dă seama că citește discursul greșit. Foto: Captură

Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a stârnit hohote de râs la COP27 când a început să citească dintr-un discurs greșit.

Vorbind miercuri în sala de plen a conferinței de la Sharm el-Sheikh, Guterres urma să țină discursul de deschidere la o sesiune cu fostul vicepreședinte american Al Gore privind emisiile de carbon.

„Lumea pierde cursa împotriva crizei climatice, dar îmi pun speranța în voi. Ați fost necruțători în a cere socoteală factorilor de decizie”, a început Guterres, înainte de a se opri brusc din citit.

Confuz, șeful ONU a început să răsfoiască hârtiile pe care le avea în față.

La un momendat dat realizează că nu citește ceea ce ar fi trebuit și spune „nu”. Începe să râdă și adaugă: „Cred că mi s-a dat un discurs greșit”.

Delegații adunați în sală au izbucnit în râs și au început să aplaude atunci când șeful ONU a primit discursul cel bun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Guterres a explicat apoi că urma să vorbească în fața unui grup de tineri și că a început să citească discursul adresat acestora.

„A fost o mică confuzie, îmi cer scuze”, a mai adăugat șeful ONU.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri