Video Momentul în care un avion mic se prăbușește violent pe o plajă din California

Data publicării:
plajă cu trecători și un avion care se prăbușește în valuri
Foto: Captură Twitter

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, joi, pe o plajă aglomerată din California în văztul turiștilor și filmat de unii dintre ei. Imaginile accidentului au făcut rapid turul reţelelor sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O înregistrare video a prăbuşirii arată aparatul zburând periculos de jos în apropierea celebrului dig care domină plaja cu parcul său de distracţii, înainte de a se prăbuşi la câteva zeci de metri distanţă şi de a se răsturna violent pe nisip, sub privirea nedumerită a trecătorilor.

Un fost primar al oraşului Santa Monica, Rex Minter, a murit în accident, potrivit autorităţilor. Nonagenarul era singurul pasager de la bordul acestui mic Cessna 150.

A fost deschisă o anchetă şi autorităţile nu au făcut publice nicio informaţie cu privire la starea pilotului avionului.

„El a raportat probleme la motor după ce a părăsit aeroportul Santa Monica”, potrivit unui purtător de cuvânt al administraţiei federale a aviaţiei. Pe plajă, martorilor accidentului le-a fost greu să realizeze ce se întâmplă.

Plaja Santa Monica este un loc foarte popular în regiunea Los Angeles, atât pentru turiştii internaţionali, cât şi pentru localnici. Pe celebrul său dig din lemn trec în fiecare an nouă milioane de vizitatori, potrivit site-ului parcului său de distracţii.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri