Video Momentul în care un elicopter rusesc este doborât de o rachetă. Imagini publicate de Ministerul ucrainean al Apărării

Data actualizării: Data publicării:
elicopter doborat

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat un video în care afirmă că apare un elicopter rusesc de atac în momentul în care este doborât de o rachetă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede un elicopter care zboară la joasă altitudine, în momentul în care este lovit în zbor de o rachetă și se prăbușește, după care explodează la contactul cu solul.

„Așa mor ocupanții ruși. De data asta, un elicopter!”, a scris ministerul ucrainean pe Twitter, unde a postat filmarea.

Ministerul nu precizează unde a avut loc incidentul. Din imagini se vede că atacul se petrece undeva pe un câmp, lângă o șosea, în apropierea unei zone locuite, care apare în fundal.

După nouă zile de război, forțele ruse încă nu au reușit să cucerească orașele mari ale Ucrainei. Mariupol este supus unei blocade, anunță primarul. La Cernihov, unde vineri noapte s-a înregistrat o explozie uriașă, se aud sirenele, la Sumî au loc lupte de stradă, iar Kievul este în continuare sub amenințarea unei coloane impresionante de vehicule militare care se îndreaptă spre oraș. O echipă de jurnaliști britanici a fost prinsă într-o ambuscadă, doi dintre ei fiind răniți de gloanțe. La ora 9:00, ora României, a intrat în vigoare o încetare a focului pentru evacuarea civililor din orașele Mariupol și Volnovakha.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri