Video Momentul în care un scafandru italian salvează un bebeluș din apele înghețate, după ce un vas cu 170 de migranți s-a răsturnat

Data actualizării: Data publicării:
paza de coasta

O navă care transporta aproape 170 de migranți din Algeria, Tunisia și Pakistan s-a răsturnat, sâmbătă, în Marea Mediterană, la doi kilometri distanță de insula Lampedusa. Paza de Coastă Italiană a intervenit și a reușit să salveze 149 de persoane, alte 20 fiind date dispărute, informează EuroNews.

Un clip video publicat de Paza de Coastă arată cum un scafandru italian salvează o fetiță de un an din apele înghețate. Momentul a fost suprins de camera video pe care scafandrul o avea pe frunte.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Bărbatul a sărit în apa, a reușit să ia fetiță și să o ducă la nava Pazei de Coastă. Ulterior, copilul a fost reunit cu părinții săi, aflați și ei pe nava răsturnată.

Trupurile neînsuflețite a cinci femei au fost recuperate duminică.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri