Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost lăsată să deschidă cadourile în ziua de Crăciun

Data publicării:
meghan markle
Foto: Shutterstock

Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la multe tradiții atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry. Una dintre acestea este legată chiar de ziua de Crăciun.

The Royal Family Attend Church On Christmas Day
Foto: Guliver/GettyImages

Una dintre cele mai dragi tradiții de Crăciun, pe aproape întreg globul, este deschiderea cadourilor de sub brad în dimineața zilei de 25 decembrie. Se spune că darurile sunt lăsate de Moș Crăciun sub brad, după ce intră pe hornul casei.

Deși este unul dintre cele mai așteptate și îndrăgite obiceiuri de sărbători, acesta nu este respectat și de Casa Regală Britanică. Iar atunci când Markle a acceptat cererea în căsătorie a prințului Harry, a fost nevoită să renunțe, la rândul ei, la acest obicei, scrie Cosmopolitan.

Eticheta regală spune că darurile de Crăciun se împart în 24 decembrie, în timpul ceaiului de după-amiază. Ele sunt așezate pe  o masă, apoi sunt împărțite rudelor.

Bucătarul Darren McGrady a confirmat acest obicei, explicând că tradiția regală are rădăcini în Germania.

„Membrii Casei Regale sunt de origine germană, așa că au introdus și obiceiuri nemțești la Curtea Regală. După ceaiul de după-amiază, în ziua de Ajun, deschid cadourile de Crăciun, așa cum dictează tradiția germană”, a explicat acesta.

Dimineața de 25 decembrie este rezervată pentru biserică, se arată pe site-ul Familiei Regale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri