Motivul straniu invocat de atacatorul care a înjunghiat-o pe jurnalista postului Ecoul Moscovei

Data publicării:
tatiana

Bărbatul care a înjunghiat-o pe jurnalista Tatiana Felgenhauer în clădirea postului de radio Ecoul Moscovei a oferit o explicație bizară privind motivul atacului.

Bărbatul a fost identificat sub numele de Boris Grits, transmite Ecoul Moscovei. Într-o înregistrare video a interogării sale la sediul poliției, postat online, atacatorul a declarat că a cunoscut victima „telepatic timp de 5 ani”, precizează The Moscow Times

„Am fost motivat de faptul că ea m-a hărțuit sexual timp de două luni. Folosind mijloace telepatice de contact, m-a agresat sexual”, a explicat Boris Grits, potrivit radio Ecoul Moscovei.

După ce bărbatul a fost arestat, mai multe surse au precizat că atacatorul va fi evaluat psihiatric, acesta comportându-se „ciudat”, a relatat agenția RIA Novosti.

Serviciul de presă al poliției din Moscova a explicat că atacatorul deține pașaport străin, informează agenția Interfax.

Alte surse media din Rusia susțin că atacatorul ar fi fost însoțit de un alt bărbat și că ar fi pătruns în clădirea postului de radio după ce a pulverizat o substanță necunoscută, neutralizând astfel paznicii.

Tatiana Felgenhauer, redactor-șef adjunct al postului Ecoul Moscovei, a fost transportată de urgență la spital cu o rană deschisă la gât, iar starea ei de sănătate este stabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri