Motivul surprinzător pentru care un bărbat s-a dat drept proprietarul locuinței pe care a închiriat-o. Ce au descoperit autoritățile

Data publicării:
casa inchiriata
Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a dat drept proprietarul locuinței pe care a închiriat-o în Toronto, Canada, a obținut un credit ipotecar și a furat banii. FOTO: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a dat drept proprietarul locuinței pe care a închiriat-o în Toronto, Canada, a obținut un credit ipotecar și a furat banii, potrivit poliției, transmite Insider.

Jay Allen Macdougall a fost arestat și a fost pus sub acuzare pentru fraudă de peste 5.000 de dolari, precum și pentru spălare de bani proveniți din infracțiuni, a precizat Departamentul de Poliție din Toronto într-un comunicat de presă.

Poliția a declarat că Macdougall a început să închirieze casa în mai 2021, folosind o aplicație online de închiriere de locuințe.

În timp ce închiria proprietatea, poliția spune că a obținut datele de identitate ale proprietarului.

El a continuat apoi să se dea drept proprietar atunci când a solicitat un credit ipotecar și a continuat să încaseze veniturile din ipotecă pentru el însuși, susține poliția.

Suma pe care a obținut-o nu a fost făcută publică și nici se știe dacă banii au fost returnați proprietarului.

Poliția din Toronto îi îndeamnă acum pe proprietarii de locuințe să aibă grijă unde pun documentele confidențiale.

 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri