Foto Musk a transformat birourile de la Twitter în hotel pentru "angajații obosiți". Imagini virale cu paturile și canapelele din companie

Data actualizării: Data publicării:
hotel-twitter.jpg2
Musk a transformat birourile de la Twitter în hotel pentru "angajații obosiți". FOTO: BBC

BBC a făcut publice mai multe fotografii pe care le-a primit și în care se văd spațiile de birouri de la Twitter care au fost transformate în dormitoare. Într-una din imagini se vede o cameră cu pat dublu, cu dulap și chiar papuci.

Un fost angajat a declarat că noul șef Twitter, Elon Musk, stă la sediu de când a cumpărat firma.

Luna trecută, el a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei, în care le-a spus că "va trebui să fie extrem de dur" pentru a ajunge la succes.

Autoritățile din San Francisco au declanșat o anchetă pentru o posibilă încălcare a normelor de construcție, după ce a primit o plângere în acest sens.

hotel-twitter.jpg1
Canapele la Twitter. FOTO: BBC

Musk a criticat faptul că este atacat pe motiv că pune la dispoziție paturi pentru "angajații obosiți". Într-un tweet care a fost șters ulterior, el a transmis că va lucra și va dormi la birou "până când compania este pusă pe picioare".

Într-una din imaginile primite de BBC se văd canapelele folosite ca paturi. Într-o sală de conferințe se pot vedea un pat aranjat și un ceas deșteptător. "Arată ca o cameră de hotel", a spus un fost angajat, care a precizat că Musk doarme în mod obișnuit la sediul Twitter din San Francisco.

Twitter nu a răspuns unei solicitări BBC pentru a comenta această situație.

Luna trecută, Elon Musk a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei cărora le-a spus că trebuie să lucreze intens și că "doar performanța excepțională va reprezenta notă de trecere".

hotel-twitter
Dulap adus la sediul Twitter. FOTO: BBC

"Este clar că nu-i pasă cu adevărat de oameni. Nu-i pasă de oamenii care lucrează pentru el.", a declarat senatorul Scott Wiener.

Referindu-se la aceste imagini, Forbes reamintește că un angajat Twitter postase în urmă cu câteva săptămâni imagini cu un sac de dormit pe podea în sala de conferință. La rândul său, Bloomberg precizează că în dormitoarele de la Twitter stau și angajați de la alte companii ale lui Musk, printre care și cei de la Tesla.

În mai 2020, Elon Musk le spusese angajaților că pot lucra de acasă "pentru totdeauna", dacă doresc acest lucru, deoarece măsurile luate de el privind munca la distanță în contextul Covid au avut succes. Luna trecută însă, el a spus că nu se va mai munci de la distanță.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri