Nathalie Maillet, șefa circuitului de Formula 1 Spa-Francorchamps din Belgia, a fost ucisă de soțul ei

Data publicării:
Locuința lui Nathalie Maillet
Locuința lui Nathalie Maillet din Gouvy. Sursa foto: BELGA PHOTO ANTHONY DEHEZ/Profimedia Images

Nathalie Maillet, CEO-ul companiei care administrează circuitului de Formula 1 Spa-Francorchamps din Belgia, a fost ucisă într-un incident descris de poliție ca o dublă crimă, urmată de o sinucidere, scrie Motorsport.com.

Trupul lui Maillet a fost găsit în locuința ei din Luxemburg, alături de trupul soțului ei și trupul unei alte femei. Toate victimele aveau răni prin împușcare.

Potrivit unui comunicat lansat de procurorul din Luxemburg, se crede că soțul lui Nathalie Maillet, Franz Dubois, le-a ucis pe ambele femei, apoi s-a sinucis.

Nathalie Maillet
Nathalie Maillet în 2018. Sursa foto: Profimedia Images

"La ora 00:10, au fost descoperite trupurile a două femei și un bărbat într-o casă din Gouvy, toate victimele prezentând răni prin împușcare", se arată în comunicat. "Potrivit informațiilor noastre, bărbatul le-a împușcat și ucis pe cele două femei, iar apoi s-a sinucis cu aceeași armă".

Compania care administrează circuitul de Formula din Spa-Francorchamps, pe care Nathalie Maillet a condus-o în ultimii 5 ani, a confirmat moartea ei printr-un anunț.

Nathalie Mailler urma să fie prezentă duminică la o etapă a Campionatului Mondial de Raliu, dar pentru că nu a apărut a început să fie căutată de autorități. Ulterior, ea a fost găsită decedată alături de celelalte persoane în locuința ei. Potrivit presei locale, ar fi fost vorba despre un incident domestic care a degenerat, iar cealaltă femeie găsită moartă ar fi fost o prietenă a ei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri