Navalnîi postează pe Instagram mesaje de mulţumire. Opozantul lui Putin pozează alături de soţie

Data publicării:
Alexei Navalnii cu sotia
Navalnîi postează pe Instagram mesaje de mulţumire. FOTO: Instagram Alexei Navalnîi

Alexei Navalnîi este activ pe Instagram. Politicianul rus de opoziţie a postat o poză pe Instagram cu el şi soţia și a scris un mesaj lung de mulţumire pentru medici şi piloţi.

Politicianul rus de opoziţie Alexei Navalnîi a postat o nouă poză pe Instagram și a mulţumit piloţilor şi medicilor care l-au tratat imediat ce a început să se simtă rău în timpul zborului spre Moscova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În poză apare Navalnîi, alături de soţia lui. Mesajul de pe Instagram este destul de lung, politicianul relatând cum au intervenit salvatorii lui.

„Probabil este destul de rar să ai oameni teribil de importanţi în viaţa ta şi să nu le ştii nici măcar numele. Aceasta este exact situaţia în care mă aflu eu”, Alexei Navalnîi.

Alexei Navalnîi se află într-un spital din Germania, unde se recuperează după o tentativă de otrăvire. Acolo, un laborator a depistat că a fost otrăvit cu Novichok. Autorităţile din Kremlin au negat orice intenţie de otrăvire.

Citește și: Navalnîi povestește despre efectele groaznice ale otrăvirii: „Din oglindă mă privea un personaj din Stăpânul inelelor”

Aleksei Navalnîi nu se va întoarce în Rusia și își va continua recuperarea în Germania

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri