Noi detalii în cazul uciderii sportivului Tudor Simionov la Londra

Data publicării:
tudor simionov

Apar noi informaţii în cazul morţii sportivului român Tudor Simionov, ucis la Londra în noaptea de Revelion. Potrivit presei britanice, românul ar fi căzut victimă răfuielii între grupări mafiote rivale, care încearcă să controleze centrul capitalei britanice. El ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de membrii unei grupări de albanezi, veniţi să ia taxe de protecţie de la clubul păzit de Simionov.

Presa britanică a dat publicităţii şi o nouă înregistrare cu bătaia în care şi-a pierdut viața sportivul de 33 de ani. Jurnaliştii spun că imaginile au fost surprinse cu câteva secunde înainte ca Tudor Simionov, fost canotor dinamovist, să fie înjunghiat mortal în faţa clubului în care lucra ca agent de pază.

Imaginile şocante, filmate cu câteva secunde înainte ca românul să fie înjunghiat mortal, arată haosul dezlănţuit în noaptea de Revelion, în faţa clubului exclusivist din centrul Londrei unde fostul sportiv lucra ca agent de pază. Acolo a avut loc o încăierare generală între bodyguarzi şi indivizi înarmaţi care încercau să intre în local. La un moment dat, un cuţit este fluturat în aer înainte de a cădea la pământ. Alţi doi angajaţi ai clubului şi o clientă au fost răniţi în bătaie.
Tudor Simionov, sportiv de performanţă, medaliat cu bronz la Campionatul European al canotorilor veterani, era agent de securitate în noaptea de Revelion la un club unde zeci de persoane participau la o petrecere într-una dintre cele mai scumpe clădiri din Londra, scrie Daily Mail. Acolo ar fi fost prezenţi oameni foarte bogaţi, iar petrecerea ar fi fost organizată de un individ condamnat la închisoare pentru fraudă.  

Tudor Simionov n-ar fi trebuit să lucreze în noaptea de Revelion. I-a ţinut locul unui coleg care nu a mai putut să ajungă la serviciu.
Românul plecase în urmă cu două luni la Londra pentru a-şi continua studiile. Anul acesta urma să se căsătorească.

Cazul său aduce întrucâtva aminte și de moartea bruscă și brutală, la o petrecere într-un club, a unui alt sportiv român, handbalistul Marian Cozma. În noaptea de 7 spre 8 februarie 2009, Marian Cozma se afla într-o discotecă din orașul Veszprém din Ungaria, împreună cu alți colegi, pentru a sărbători nașterea copilului unuia dintre ei. A avut loc o altercație, iar Marian Cozma a fost atacat de un grup de trei indivizi, fiind înjunghiat de trei ori, inclusiv în inimă. Această plagă i-a cauzat decesul.

Nici România nu e străină de astfel de scandaluri.  Un baschetbalist american, Chauncey Hardy, a murit în urma unui conflict izbucnit în noaptea de 8 spre 9 octombrie 2011, în jurul orei 3:30, în clubul „Emotione” din Giurgiu. Baschetbalistul american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, ar fi vrut să danseze cu nişte tinere, dar a fost lovit cu pumnul în bărbie de Ionuţ Adrian Tănăsoaia şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans. Agresorul americanului a fost condamnat definitiv la șapte ani închisoare cu executare, în 2014, dar, potrivit presei locale, a fost eliberat condiționat în mai 2016.

Anul trecut, doi baschetbalişti americani, care activau la clubul Cuza Sport din Brăila, au fost atacaţi cu sticle şi un cuţit pe o terasă din centrul Brăilei. Unul dintre ei, Darrel Bowie, a fost rănit destul de grav. Ulterior, sportivii americani au plecat din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri