Noi dezvăluiri despre pilotul care a căzut din avion în timpul zborului. Ce s-a descoperit la autopsie

Data actualizării: Data publicării:
Avion aterizat de urgență pe iarbă
Avionul CASA CN-212 Aviocar este un avion de transport ușor prevăzut cu o trapă în spate. Captură video: Twitter/WRAL

Moartea unui pilot care a căzut dintr-un avion de agrement în Carolina de Nord, în iulie, a fost un accident, potrivit autopsiei. Charles Hew Crooks, în vârstă de 23 de ani, nu băuse alcool și nu luase droguri, potrivit raportului citat de NBC News.

Crooks a suferit multiple răni severe în urma unei căderi accidentale și „nu avea nicio boală naturală semnificativă”, potrivit autopsiei.

Un raport toxicologic a arătat că Crooks a fost testat pentru amfetamine, cocaină și opioide, iar „testele toxicologice nu au detectat alcool sau droguri”.

Crooks zbura pentru o companie privată care lansa parașutisti de pe o rampă a avionului pe un mic câmp privat. În timpul celei de-a treia ture a avionului, aeronava a suferit avarii la trenul de aterizare. La bord se aflau doar Crooks și pilotul.

Aeronava s-a îndreptat către Aeroportul Internațional Raleigh-Durham și a notificat controlorii de trafic despre problema cu trenul de aterizare. Avionul a întâmpinat turbulențe, iar Crooks i-a spus pilotului că nu se simte bine.

„Zburau la aproximativ 1.000 de metri, cu rampa din spate deschisă pentru ventilație. Aeronava a întâmpinat turbulențe moderate. La un moment dat, copilotul a deschis un geam la cabină pentru ventilație și posibil pentru a vomita. La ceva timp după aceea, i-a spus pilotului că se simte rău și și-a cerut scuze. Apoi a părăsit cabina de pilotaj și a plecat spre rampa din spate. La un moment dat, pilotul și-a dat seama că Crooks a căzut din avion”, potrivit raportului poliției.

Copilotul nu purta parașută la acel moment.

După ce Crooks a căzut din avion, celălalt pilotul a alertat controlorii de trafic aerian și a plecat să-l caute pe Crooks, se arată în raport.

Corpul lui a fost găsit în apropiere, după ce un localnic i-a alertat pe ofițerii care verificau zona că a auzit un sunet ciudat și puternic în curtea sa.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri