Video Noi explozii la granița ruso-ucraineană. Rușii din două comune au fost evacuați după ce un depozit de muniție a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
incendiu cu degajare de fum
Foto: Captură Digi24

Locuitorii a două comune din sudul Rusiei, aproape de granița cu Ucraina, au fost evacuați, joi, după ce un depozit de muniție din apropiere a luat foc, relatează Reuters. Un oficial rus a precizat că nu sunt victime, până la acest moment.

Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, în care s-a produs evenimentul, a spus că serviciile de urgență investighează cauza incendiului din apropiere de comunele Timonovo și Soloti, la 15 kilometri distanță de granița ucraineană.

Anterior, Gladkov a fost unul dintre oficialii ruși care au dat vina pe forțele ucrainene pentru mai multe explozii în jurul regiunii Belgorod.

Un clip video publicat pe rețelele sociale arată un incendiu violent care arde în depărtare și produce un nor gros de fum.

Marți, Rusia a dat vina pe „sabotori” pentru o serie de explozii la un depozit de muniție din Crimeea anexată, iar săptămâna trecută, o bază aeriană, tot din Crimeea, a fost distrusă de explozii.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri