Video Noi imagini din apropierea portului Beirut de la momentul exploziei - clădirile din jur au fost pulverizate de unda de șoc

Data publicării:
explozie-beirut-cladiri-pulverizate-captura

O altă înregistrare a momentului exploziei din Beirut arată dimensiunile deflagrației. Imaginile au fost surprinse de un terapeut care și-a lăsat telefonul să înregistreze pe terasa cabinetului său, după ce a observat primele flăcări.

Bărbatul a povestit jurnaliștilor că la cinci minute după ce a început o ședință de terapie, a resimțit din plin suflul expoziei și a fost doborât la pământ.

În imagini este surprins momentul în care suflul exploziei și unda de șoc se deplasează și lovesc din plin clădirile din apropiere care par aproape pulverizate de explozie.

Un judecător libanez a emis mandat de arestare pe numele şefului vămii din portul Beirut, Baderi Daher, în urma exploziei devastatoare produse la 4 august.

O explozie masivă a zguduit orașul Beirut, capitala Libanului, acum două săptămâni. Deflagrația s-a produs după ce un incediu a detonat stocuri de nitrat de amoniu în portul din Beirut. Din cauza ei au murit sute de oameni, iar mii au fost răniți sau au rămas fără locuințe.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri