Noroc-chior pentru un cuplu care a câștigat marele premiu la loto, dar a rupt biletul, crezând că e necâștigător

Data publicării:
loto icon

Dublu noroc-chior pentru un cuplu din Marea Britanie, care a câștigat marele premiu la loto cu un bilet rupt. Cei doi au câștigat 58 de milioane de lire sterline, relatează BBC News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fred și Lesley Higgins, din Aberdeenshire, au ghicit toate numele în tragerea loto care a avut loc pe 10 iulie. Însă când Fred Higgins a verificat cifrele, vânzătorul de bilete i-a spus inițial că numerele sale nu sunt câștigătoare, așa că a rupt biletul și l-a aruncat la gunoi.

Din fericire, omul și-a dat seama la timp că, de fapt, biletul său era câștigător și a reușit să îl recupereze din coșul de gunoi și să îl lipească pentru a-și putea pretinde premiul cel mare, de 57.975.367 lire sterline.

Fred Higgins, în vârstă de 67 de ani, și soția sa cu 10 ani mai tânără jucau la fiecare extragere loto de marți și vineri.

Pentru că biletul era rupt, a durat mai mult timp până când cei doi au intrat în posesia cecului câștigător. O echipă de securitate a venit la magazinul de unde bărbatul luase biletul, a verificat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, iar investigația a inclus și o analizare atentă a biletului, pe care numerele încă se vedeau clar.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri