Nota de plată uriașă primită de un politician în Veneția, pentru două cafele și două sticle de apă

Data actualizării: Data publicării:
venetia

După scandalul restaurantelor din Veneția care îi suprataxează pe clienți, o cafenea din Piața San Marco, din Veneția, este acuzată că practică prețuri ridicole și îi păcălește pe turiștii care vor să bea o cefea într-una dintre cele mai celebre destinații turitice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Juan Carlos Bustamante, un politician în vârstă de 62 de ani, originar din Chile, care locuiește în Italia, a publicat nota de plată pe care a achitat-o la Caffe Lavena. Postarea sa a fost distribuită de aproape 10.000 de ori și a devenit virală.

Pentru două cafele și două sticle de apă, bărbatul a plătit nu mai puțin de 43 de euro.

Nota de plată umflată este rezultatul așa-numitei „taxe de masă” pe care o percep unele localuri aflate în zone turistice.

Un purtător de cuvânt al cafenelei a declarat că taxa este afișată și pe meniu și că o cafea comandată la bar costă doar 1,25 euro.

Bustamante a scris pe Facebook: „Nu știu ce credeți voi, dar am plătit 43 de euro pentru două cafele și două sticle de apă”.

„Ca niște naivi, nu am văzut taxa de pe meniu înainte să comandăm apă și cafea pentru 5 persoane. Am plătit 78 de euro. Inclusiv 11 euro pentru un latte și 9 euro pentru un pahar de lapte pentru un copil de trei ani”, a scris un client al cafenelei pe TripAdvisor, avertizându-i pe oameni să nu calce pragul localului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri