Video Nouă răniți, între care 3 copii, la un foc de artificii scăpat de sub control

Data publicării:
spectatori foc de artificii
Incidentul a avut loc în timpul unui eveniment de Crăciun. Foto: Captură video/ 7News Australia

Artificiile au "lovit mulțimea" la un eveniment de Crăciun care s-a transformat în haos, duminică seara, în oraşul australian Sydney. Focul de artificii a scăpat de sub control și cel puțin nouă spectatori, inclusiv trei copii, au fost răniți transmite luni agenţia Xinhua citată de Agerpres.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21.30 la un eveniment cu mulți spectatori, organizat în regiunea Northern Beaches din Sydney. Serviciile de urgență au fost solicitate imediat după ce artificiile au "lovit mulţimea".

Un băiat în vârstă de 11 ani a suferit arsuri şi răni la piept şi a fost transportat la spital. O fată de opt ani şi un băiat de 12 ani au fost de asemenea transportaţi la spital, fiind externaţi ulterior.

Alte şase persoane au primit îngrijiri la faţa locului pentru răni suferite în timpul focului de artificii.

Poliţia a securizat zona, iar inspectorii SafeWork din statul New South Wales erau aşteptaţi luni la faţa locului pentru a ancheta împrejurările în care a avut loc incidentul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri