O adolescentă din SUA a fost ucisă în timpul unei tranzacții cu adidași rari

Data actualizării: Data publicării:
politia sua pizza
Imagine de arhivă

Doi tineri au fost arestați în Miami, după ce au ucis o adolescentă în timp ce încercau să cumpere adidași de la prietenul ei, informează CNN. Sergio Breben avea de gând să vândă trei perechi Adidas Yeezy cu aproape 1000 de dolari celor doi atacatori.

Adrian Cosby și George Walton, amândoi de 19 ani, sunt acuzați de crimă și tentativă de jaf.

Andrea Camps, elevă în ultimul an de liceu, a fost ucisă după ce l-a însoțit pe prietenul ei, Sergio Breben, la o întâlnire unde avea de gând să vândă trei pereche de adidași. Potrivit poliției, întâlnirea a avut loc lângă o casă abandonată din Florida. George Walton a întrebat dacă poate să probeze adidașii, însă Breben a vrut să vadă banii înainte. Între timp, Adrian Cosby s-a apropiat de mașina în care se aflau victimele și a tras mai multe focuri de armă înspre ei.

Breben a demarat și s-a îndreptat spre Jackson South Medical Center, însă Andrea Camps a fost pronunțată moartă la spital.

Adidașii în cauză erau modele Adidas Yeezy, iar Breben voia 935 de dolari pentru cele trei perechi, a anunțat departamentul de poliție Miami-Dade. Unul dintre atacatori a mărturisit după ce a fost arestat că el și partenerul său aveau de gând "doar să fure" adidașii.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri