O bătrână din SUA care și-a ucis soțul bolnav în stadiu terminal, pentru că el nu putea, a fost acuzată de crimă

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Sursa foto: Captură video The Daytona Beach Journal News - https://eu.news-journalonline.com/

O femeie în vârstă de 76 de ani din SUA, care și-a împușcat mortal soțul grav bolnav într-un spital din Florida, a fost acuzată de crimă cu premeditare, informează Daytona Beach News Journal.

Ellen Gilland a fost totodată pusă sub acuzare pentru atac armat și este arestată fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune la închisoarea din comitatul Volusia.

Într-o conferință de presă desfășurată sâmbătă, șeful poliției din Daytona Beach, Jakari Young, a declarat că cei doi bătrâni au plănuit totul în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Soțul lui Ellen Gilland, Jerry, în vârstă de 77 de ani, era bolnav în stadiu terminal și intenționa să se sinucidă cu arma, însă "nu a avut putere" iar soția lui "a trebui să apese trăgaciul pentru el".

Potrivit unui comunicat al poliției, agenții au vorbit cu trei martori care au spus că au văzut-o pe Gilland în spatele patului lui Jerry, îndreptând pistolul către ușa camerei.

Șeful poliției locale a declarat că Ellen Gilland nu a amenințat să împuște pe nimeni altcineva, însă nu a vrut să lase arma jos când polițiștii au sosit la fața locului. Femeia intenționa să se sinucidă și ea cu același pistol după ce și-a împușcat soțul, însă nu a putut să ducă la îndeplinire planul, a adăugat Young.

Potrivit poliției, femeia a îndreptat pistolul către ușa camerei în timp ce vorbea cu polițiștii. Înfruntarea a durat peste trei ore, până când o echipă SWAT a intrat în cameră și a curentat-o pe Ellen Gilland, care a tras un foc de armă în tavan, apoi a lăsat arma jos.

Pentru moment, nu se știe exact cum a reușit bătrâna să intre în spital cu arma asupra ei.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri