O benzinărie din Italia a explodat. Doi oameni au murit, alți 17 sunt răniți

Data actualizării: Data publicării:
cisterna italia

Două persoane și-au pierdut viața și alte 17 au fost rănite în Italia, în apropiere de orașul Rieti, după ce o benzinărie a explodat. O cisternă a luat foc în timp ce descărca combustibilul, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipe de pompieri, relatează corespondentul Digi24 Sergiu Balaban.

ACTUALIZARE. 17 persoane au fost rănite, potrivit unui nou bilanț.


Inevitabilul s-a produs după minute bune în care aceștia s-au luptat cu focul și au încercat să evacueze zona. Potrivit primelor declarații, rezervoarele de combustibil ale benzinăriei s-au supraîncălzit și au explodat.

Un pompier și-a pierdut viața și mai mulți au fost răniți grav. Autoritățile au reușit să închidă strada la limită, chiar înainte de explozie, în acest fel au evitat o tragedie și mai mare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zona este una extrem de circulată, pasagerii autobuzelor care treceau prin apropiere au reușit chiar să filmeze cisterna în flăcări cu numai câteva minute înainte de explozie. Cauzele exploziei sunt încă necunoscute și s-a deschis o anchetă, presa din Italia vorbește despre o defecțiune a cisternei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri