O chelneriță a primit 3.000 de dolari bacșiș pentru o notă de plată de 13 dolari. Care a fost explicația clientului

Data publicării:
barbat tanand in mana mai multe bancnote
O chelneriță a primit 3.000 de dolari bacșiș pentru o notă de plată de 13 dolari. FOTO: Getty Images

Un client al unui restaurant din Pennsylvania a lăsat un bacșiș uriaș, de 3.000 de dolari, pentru o notă de plată de 13,25 de dolari, spre surprinderea chelneriței care l-a servit, relatează CNN.

Eric Smith a luat masa la restaurantul Alfredo's Cafe din Scranton, Pennsylvania, pe 16 iunie. A fost atât de impresionat de mâncare și de felul în care a fost servit, încât a lăsat în un bacșiș de 3.000 de dolari pentru chelnerița Mariana Lambert.

„Lambert a intrat în biroul meu cu lacrimi în ochi și tremurând, spunând că un client i-a lăsat un bacșiș de 3.000 de dolari”, a povestit Matt Martini, manager la Alfredo's.

Un alt manager, Zachary Jacobson, l-a întrebat pe Eric Smith care a fost motivația pentru bacșișul uriaș.

„A spus că a investit în criptomonede. Este originar din zonă și a încercat să ajute comunitatea”, a spus Jacobson.

Nimeni din acest restaurant nu primise vreodată un bacșiș atât de mare, spune Jacobson.

„Sunt fericit să văd că oamenii dau ceva înapoi. Este o industrie foarte încercată, mai ales în timpul pandemia COVID”, a adăugat el.

Clientul a scris, de asemenea, „Bacșiș pentru Isus” pe chitanța notei de plată. Expresia pare să fie o referire la contul de Instagram „tipsforjesus”, care de câțiva ani este operat de un utilizator anonim care lasă bacșișuri mari la restaurante.

Jacobson a adăugat că bacșișul uriaș „a ajutat-o cu adevărat” pe Lambert, care lucrează la restaurant de aproximativ doi ani.

„Este bine să știu că mai există oameni buni”, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri