O doctoriță a fost ucisă în Kiev de rachetele rusești. Fiul de 5 ani a rămas orfan, după ce tatăl a murit în urmă cu șase luni

Data actualizării: Data publicării:
Oksana Leontieva, doctorita din kiev impreuna cu familia
Oksana Leontieva a fost ucisă de bombardamentele rusești. Foto: Twitter

O doctoriță din Kiev, care lucra la spitalul pentru copiii bolnavi de cancer din capitala ucraineană, se numără printre victimele ucise de bombardamentele rusești de luni.

Oksana Leontieva conducea spre serviciu după ce și-a lăsat fiul de cinci ani la grădiniță, când au lovit rachtele rusești. Anunțul morții sale a fost făcut de spitalul la care lucra. 

Potrivit unei declarații, moartea ei a fost „o mare pierdere pentru spitalul Okhmatdyt și pentru toată Ucraina”. Reprezentanții spitalului au transmis că Oksana Leontieva era o „persoană și un medic dedicat și responsabil”.

Consilierul președintelui Zelenski, Anton Gerașchenko, a scris într-un mesaj pe Twitter că fiul de cinci ani al doctoriței, care și-a pierdut și tatăl în urmă cu șase luni, este acum orfan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit ultimului bilanț prezentat de autoritățile ucrainene, cel puțin 19 persoane au murit după bombardamentele rusești care au lovit mai multe orașe ucrainene luni. Alte 105 persoane au fost rănite.

În bombardamente a murit și șeful departamentului de securitate cibernetică din cadrul departamentului de poliție din Kiev. Yurii Zaskoka avea 41 de ani.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri