O familie a găsit rămășite umane într-o valiză pe care abia o cumpărase de la un depozit din Noua Zeelandă

Data actualizării: Data publicării:
valize in magazin
Foto: Profimedia Images

O familie din Noua Zeelandă a făcut o descoperire macabră, după ce a cumpărat mai multe valize la o licitație. În una dintre ele au fost găsite rămășite umane, iar poliția investighează acum cazul, relatează BBC.

Oamenii, care locuiesc în Auckland, au făcut descoperirea îngrozitoare atunci când au ajuns acasă, după ce au desfăcut valizele cumpărate. Autoritățile au fost imediat alertate și au demarat o anchetă pentru a stabili cui aparțin rămășițele și cum au ajuns acolo, potrivit sursei citate. Familia care le-a găsit nu este suspectă în acest dosar, a anunțat poliția. 

Potrivit oamenilor legii, membrii familiei au mers joia trecută la un depozit și au achiziționat mai multe obiecte de la firma care a organizat licitația, între care și valizele. 

"Au dus acasă noile valize de la depozit și atunci au descoperit rămășitele umane", a declarat Tofilau Faamanuia Vaaelua de la Biroul de Investigaţii. 

Imaginile publicate de un post de știri din Noua Zeelandă, Stuff, au arătat o remorcă parcată pe aleea din fața casei unde a fost făcută descoperirea și mai mulți anchetatori ajunși la fața locului. 

"Apreciem că există un interes public semnificativ pentru ceea ce s-a întâmplat, însă, având în vedere natura descoperirii resturilor umane, mai avem o serie de investigaţii de efectuat. Prioritatea poliției este să identifice cui aparțin rămășitele, astfel încât să se poată stabili circumstanțele din spatele descoperirii", a mai precizat oficialul. 

Un vecin care lucrase în trecut la un crematoriu a spus că imediat ce a simțit mirosul și-a dat seama că este vorba de un cadavru. 

"Am știut imediat și m-am gândit, de unde vine asta?", a spus el, referindu-se la casa vecinilor săi.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri