O femeie a făcut o avere de sute de mii de euro din rambursări pentru articolele pe care le fura din magazine

Data actualizării: Data publicării:
hoata
O femeie a reușit să facă o avere de sute de mii de euro din rambursări pentru articolele pe care le-a furat din magazine. Foto: Twitter

O femeie a reușit să facă o avere de sute de mii de euro prin returnarea articolelor pe care le furase din magazine și încasarea rambursărilor pe produse.

Narinder Kaur a desfășurat escrocheria la „scară industrială”, înșelând mai multe magazine cu peste 500.000 de euro prin returnarea articolelor pe care nu le plătise niciodată, scrie LADBible.

Kaur, care folosea, de asemenea, numele Nina Tiara, a făcut din fraudă „o carieră cu normă întreagă”, a declarat Parchetul Coroanei.

În patru ani, Kaur a făcut peste 1.000 de cereri de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru articolele pe care, de fapt, le furase.

Acnehtatorii au deschis un dosar împotriva femeii folosind date financiare, dovezi ale martorilor, dar și imaginil de pe camerele de supraveghere din magazine, în care se vedea clar cum acționa Kaur.

Ea intra în magazine, fura articole de pe rafturi și apoi mergea la casele de marcat cu ele ca și cum ar fi fost cumpărate recent.

La două percheziții efectuate la domiciliul ei, poliția a descoperit aproximativ 150.000 de euro, precum și bunuri furate.

Kaur, din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri