O femeie a pariat 0,80 euro și a câștigat o sumă fabuloasă

Data actualizării: Data publicării:
o femeie joaca la un aparat de tip slot-machine
O femeie din Franța a mizat 80 de eurocenți la un aparat slot-machine și a câștigat peste 200.000 de euro Foto: Profimedia Images

O femeie a câştigat peste 200.000 de euro în prima zi a anului, după ce a mizat 80 de eurocenţi la un joc de tip slot-machine, a anunțat duminică directorul cazinoului din Franța, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„Este vorba despre o persoană fără experienţă la jocurile de noroc şi la cele de tip slot-machine, care se afla în vacanţă şi îşi însoţea mama. Ea a câştigat 209.715,20 euro. Este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani”, a explicat directorul cazinoului din orașul Saint-Malo.

După o miză de 80 de eurocenţi, sâmbătă, în jurul orei 17:00, aparatul de joc a dublat câştigurile, plătind bonusuri, după care a ajuns la suma finală de şase cifre.

„De multe ori oamenii nu realizează ce li se întâmplă. A fost puţin surprinsă şi i-am oferit o cupă de şampanie”, a povestit directorul cazinoului.

Câștigătoarea are 40 de ani.

În 2011, un jucător a câştigat suma de 425.000 de euro după ce a pariat 60 de eurocenţi în acelaşi cazinou, menționează AFP.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri