O femeie s-a înecat într-o piscină în timp ce făcea live pe Facebook. Tatăl ei a văzut imaginile: „E îngrozitor”

Data publicării:
hellen wendy pozeaza pe un pod
Hellen Wendy Nyabuto s-a înecat într-o piscină în timp ce făcea live pe Facebook. Foto: Facebook/ Hellen Wendy

Tatăl unei tinere care s-a înecat într-o piscină din Canada în timp ce făcea live pe Facebook a vorbit despre pierderea suferită de familia sa. John Kiyondi, care trăiește în Kenya, a plâns când a văzut imaginile, relatează CNN.

În imaginile postate pe rețeaua socială, se vede cum Hellen Wendy Nyabuto încearcă să rămână la suprafață, după ce a sărit în piscină, săptămâna trecută.

Asistenta medicală în vârstă de 23 de ani, care locuia în Toronto, discutase cu prietenii ei pe Facebook înainte de a sări în piscină. Corpul ei a fost găsit după câteva ore, pe fundul piscinei. Potrivit fratelui ei, ea s-a înecat în Collingwood, Ontario, orașul în care lucra.

Tatăl ei, Nyabuto John Kiyondi, în vârstă de 56 de ani, a declarat pentru CNN: „Am văzut acel videoclip. Am plâns. Este îngrozitor”.

„Am vorbit cu ea cu două zile înainte de a muri. Părea fericită și m-am bucurat. Mi-a promis un telefon. Nu am simțit nimic anormal, a spus el.

Nyabuto locuia cu fratele ei mai mic, Enock, într-un apartament din Toronto și lucra cu jumătate de normă ca asistentă medicală în timp își termina studiile.

Era în Canada de aproximativ trei ani. Toate responsabilitățile financiare ale familiei din Kenya erau în seama ei”, a spus Enock.

Tatăl lui Wendy, un fermier din Kisii, sud-vestul Kenyei, a spus că rămas fără sprijin după moartea fiicei lui.

„Ea mă ajuta financiar să-i educ pe frații ei, în special în ceea ce privește taxele școlare și alte cheltuieli. Mă întreb cum vor continua frații ei mai mici școala”, a spus Kiyondi.

Tot ce vrea acum este ca trupul fiicei lui să fie adus în Kenya.

„Conform tradiției noastre, un om ar trebui să fie îngropat acolo unde s-a născut. Nu mă voi simți bine dacă fiica mea va fi îngropată departe de Kenya”, a spus el.

Repatrierea cadavrului lui Wendy va afecta resursele deja mici ale familiei sale, iar Enock a spus că a început o campanie de strângere de fonduri pe GoFundMe pentru a aduna 50.000 de dolari canadieni pentru costurile de înmormântare.

„Familia trece printr-o perioadă grea acum. Tot ce ne dorim este ca trupul ei să fie dus înapoi acasă pentru înmormântare, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri