O fetiță de 10 ani a împușcat o femeie care se certa cu mama ei. Procuror: Cel mai tragic caz din cariera mea de 22 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Polițiști americani cercetează scena unui atac armat
Polițiști americani cercetează scena unui atac armat. Foto: GettyImages

O fetiță de 10 ani este anchetată după ce a împușcat mortal o femeie care se certa cu mama ei, a transmis Departamentul de Poliție din Orlando. A fost unul dintre cele mai tragice cazuri din viața mea, a spus procurorul care conduce investigația, scrie CNN.

Copilul a fost plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familii din Florida, potrivit poliției.

Procurorul Monique H. Worrell a declarat că anchetatorii care investighează cazul vor lua în considerare toate circumstanțele, inclusiv vârsta copilului, atunci când vor lua o decizie.

„Vrem să fim bine înțeleși când afirmăm că biroul nostru nu a luat nicio decizie de acuzare”, se arată în declarația procurorului statului, adăugând că incidentul a fost „unul dintre cele mai tragice cazuri pe care le-a văzut în cariera de 22 de ani”.

Mama copilului este și ea în custodia poliției. Martorii au declarat poliției că tragedia a avut loc în noaptea de 30 mai, când mama copilului și victima, Lashun Denise Rodgers, în vârstă de 41 de ani, au început să se certe în fața unui bloc. Fetița era alături de mama ei.

Mama fetei și victima au început să se bată cu pumnii, în timp ce iubitul victimei încerca să le despartă. Bărbatul a spus că a văzut cum copilul avea în mână o armă cu care a tras unul sau două focuri.

Copilul ar fi strigat apoi: „Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama mea”, a spus bărbatul.

Denise Rodgers a fost dusă la Centrul Medical Regional din Orlando, unde a murit ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Heidi Rodriguez.

Ancheta în acest caz continuă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri