O nouă reglare sângeroasă de conturi în Mexic. Fiul unui celebru lord al drogurilor a fost ucis

Data publicării:
julio cesar fuentes
Foto: Twitter

Indivizi înarmați l-au ucis pe fiul unui legendar traficant de droguri din Mexic, Amado Carrillo Fuentes, poreclit „Lordul cerului”, pentru că își transporta stupefiantele la bordul avioanelor.

Procurorii din statul Sinaloa, din nordul Mexicului, au anunțat că Julio Cesar Carrillo a fost găsit ciuruit de gloanțe într-o casă din orașul Novolato. Deocamdată nu au fost anunțate nume de suspecți sau posibile motive ale asasinatului. 

Tatăl său a murit în 1997, în urma unei operații estetice ratate. După moartea „Lordului cerului”, frații acestuia și unii dintre copii au continuat să conducă celebrul cartel al drogurilor Juarez, cu sediul în Ciudad de Juarez, oraș aflat peste graniță de orașul american El Paso (Texas). 

Ani de zile, cartelul Juarez a fost implicat într-un război sângeros cu clanul rival Sinaloa, dar în ultimii ani, aripa armată a cartelului Juarez, cunoscută sub numele „La Linea”, s-a separat de celelalte activități ale cartelului și a început să acționeze singură, scrie ABC News

Citiți și:  El Marro (Ciocanul), unul dintre cei mai sângeroși traficanți ai lumii, a fost capturat în Mexic

Cum se trăiește în cel mai periculos oraș din lume

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri