O prezentatoare TV din Rusia spune că Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta

Data actualizării: Data publicării:
olga skabeieva
Olga Skabeieva, prezentatoarea cunoscută drept „păpușa de fier” a lui Putin, cere lovirea unor state NATO, inclusiv România. Foto: Profimedia Images

Prezentatoarea TV Olga Skabeieva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui talk-show că Moscova ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear asupra Marii Britanii chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Prezentatoarea a făcut aceste comentarii controversate luni, la o oră de mare audiență, răspunzându-i unui deputat, Andrei Guruliov, care a spus că Rusia ar trebui să bombardeze Regatul Unit, potrivit Yahoo News.

„Biden a declarat că, în timpul evenimentelor (n.r. din Ucraina), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Aţi auzit aceste prostii?. Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (n.r. baza militară americană) Ramstein (n.r. din Germania) este una (n.r. dintre ele). Dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?”, a afirmat Guruliov.

Olga Skabeieva i-a răspuns că „ar fi trebuit s-o facem azi (luni). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile reginei Elisabeta a II-a”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este prima dată când Guruliov cere o lovitură nucleară asupra Regatului Unit. Luna trecută, el a declarat pentru televiziunea de stat rusă că cea mai rapidă cale de a învinge Ucraina ar fi „să ștergem insulele britanice” și să le transformăm într-o „țară a lumii a treia”.

Olga Skabeieva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, este cunoscută pentru șarjele dure pe care le adoptă în discursul propagandistic de la postul Rossia-1.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri