O tânără de 23 de ani a comis o crimă pentru a vedea „cum e să omoare pe cineva”. Ea a plănuit totul în detaliu

Data actualizării: Data publicării:
femeie cu un cutit in mana
FOTO: Shutterstock

O tânără de 23 de ani din Coreea de Sud, pasionată de filme și cărți bazate pe crime reale, a fost arestată după ce ar fi ucis o persoană pe care a cunoscut-o pe internet, pentru a vedea cum e să omoare pe cineva, transmite Insider.

Autoritățile au precizat că Jung Yoo-jung a comis această crimă „din curiozitate”, determinată de dorința ei de a experimenta ce înseamnă o crimă. Ea și-a mărturisit fapta și a fost pusă sub acuzare.

Inițial, tânăra a susținut că a omorât acea persoană din cauza unui conflict între cele două, dar ulterior a revenit asupra declarației atunci când anchetatorii i-au prezentat dovezi contradictorii, potrivit The Chosun Ilbo.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că suspectează că această crimă a fost premeditată și a fost determinată de dorința ei de a ucide pe cineva cu adevărat, după ce „a devenit obsedată de crimă, în urma vizionării unor emisiuni bazate pe acest subiect”.

O investigație a telefonului tinerei a scos la iveală un istoric de căutări despre cum să ascunzi un cadavru. De asemenea, ea se uitase la emisiuni TV despre crime reale și împrumutase cărți despre subiect de la o bibliotecă, a relatat The Chosun Ilbo.

Autoritățile au mai adăugat că ea a căutat o victimă pe internet, găsind în cele din urmă una prin intermediul unei aplicații care pune în legătură părinții cu profesori particulari. Cu două zile înainte de crimă, tânăra a contactat victima, dându-se drept mama unui elev de clasa a noua, pentru a aranja o vizită la domiciliul victimei.

Poliția a precizat pentru The Chosun Ilbo că, în ziua crimei, Jung a mers la locuința femeii deghizată în elevă, purtând o uniformă școlară pe care o cumpărase online. Odată intrată în casă, poliția susține că aceasta a înjunghiat victima. Ulterior, tânăra a dezmembrat cadavrul, punând o parte din cadavru într-o valiză pe care a aruncat-o într-o zonă împădurită de lângă un râu, iar alte părți ale cadavrului le-a lăsat în propria locuință.

Jung a păstrat telefonul mobil, cartea de identitate și portofelul victimei în încercarea de a „comite o crimă perfectă”, a mai spus un purtător de cuvânt.

Cu toate acestea, șoferul de taxi care a dus-o în zona împădurită a alertat poliția. Autoritățile au găsit apoi haine pătate de sânge în gențile ei.

Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat pentru The Chosun Ilbo că Jung a spus că are remușcări pentru ceea ce a făcut.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri