O tânără din Marea Britanie a câștigat 2 milioane de euro la loto, dar a cheltuit toți banii. Acum trebuie să se întoarcă la muncă

Data actualizării: Data publicării:
callie rogers
Viața lui Callie Rogers s -a schimbat total când a câștigat premiul cel mare de 1,8 milioane de lire sterline. Sursa: captură YouTube/ ITV

Una dintre cele mai tinere câștigătoare la loteria națională din Marea Britanie a dezvăluit că intenționează să reia cursurile pentru a deveni asistentă medicală, după ce a cheltuit toți banii, relatează The Independent.

Viața lui Callie Rogers s -a schimbat total când a câștigat premiul cel mare de 1,8 milioane de lire sterline (peste 2 milioane de euro) în 2003, la vârsta de doar 16 ani. Callie trăia în îngrijire maternală la acea vreme.

Între timp, însă, a cheltuit toți banii. Acum, Callie, care are 4 copii, s-a înscris la Universitatea Central Lancashire pentru a deveni asistentă medicală, potrivit The Sun.

Merită să-ți faci timp să lucrezi cu tine pentru a deveni o persoană mai bună. Sunt foarte mândră de mine și de viitorul pe care îl creez pentru familia mea,a spus ea.

Rogers a cerut ca limita de vârstă pentru a juca la loterie să crească de la 16 ani la 18 ani.

„Ai doar 16 ani, cu toată această responsabilitate. La acea vârstă, poți primi cele mai bune sfaturi din lume, dar nu ești în stare să le asculți”, a spus ea pentru Daily Mirror în 2019.

„Eram prea tânără. Sufăr de o anxietate gravă când întâlnesc oameni noi. Mă întreb ce va gândi familia unui nou partener despre mine sau ce vor gândi noii prieteni. Sunt în continuare criticată pentru că sunt ceea ce sunt”, a spus ea.

Rogers a povestit la postul ITV că schimbarea dramatică a stilului ei de viață a dus-o la depresie și tendințe sinucigașe.

A povestit că a cheltuit sume mari pe petreceri, haine, chirurgie cosmetică și că a dat prietenilor și familiei cadouri în valoare totală de 500.000 de lire sterline.

La 16 ani ești doar un copil, apoi dintr-o dată, peste noapte, trebuie să devii adult”, a spus ea.

Nu îți dai seama ce sunt banii și ce îți aduc ei. Au venit la mine oameni pe care nu-i cunoșteam și care au ieșit din viața mea. La vârsta aceea, vrei ca toată lumea să te placă. Dar banii mi-au adus probleme cu familia și cu prietenii. Era prea mult”, a povestit femeia.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri